Förrätt
Fruktspett med yoghurtdipp:
Skär upp olika färska frukter som jordgubbar, vindruvor, kiwi och ananas. Trä dem på små spett och servera med en enkel yoghurtdipp.
Huvudrätt
Kycklingnuggets med pommes frites:
Gör egna kycklingnuggets genom att panera små bitar av kycklingfilé och baka dem i ugnen. Servera med hemlagade pommes frites och en söt ketchup.
Mini-pizzor:
Låt barnen dekorera sina egna mini-pizzor med olika pålägg som tomatpuré, riven ost, skinka och grönsaker. Grädda dem i ugnen tills osten smälter.
Tillbehör:
Grönsaksstavar med dipp:
Erbjud olika grönsaksstavar som morötter, gurka och paprika med en lätt yoghurtdipp.
Efterrätt
Chokladfondue:
Smält choklad och låt barnen doppa färska frukter, marshmallows och små bitar av kex i den smälta chokladen.
Dekorera med färgglada servetter och ballonger.
Gott Nytt År!