Förrätt

Fruktspett med yoghurtdipp:

Skär upp olika färska frukter som jordgubbar, vindruvor, kiwi och ananas. Trä dem på små spett och servera med en enkel yoghurtdipp.

Huvudrätt

Kycklingnuggets med pommes frites:

Gör egna kycklingnuggets genom att panera små bitar av kycklingfilé och baka dem i ugnen. Servera med hemlagade pommes frites och en söt ketchup.

Mini-pizzor:

Låt barnen dekorera sina egna mini-pizzor med olika pålägg som tomatpuré, riven ost, skinka och grönsaker. Grädda dem i ugnen tills osten smälter.

Tillbehör:

Grönsaksstavar med dipp:

Erbjud olika grönsaksstavar som morötter, gurka och paprika med en lätt yoghurtdipp.

Efterrätt

Chokladfondue:

Smält choklad och låt barnen doppa färska frukter, marshmallows och små bitar av kex i den smälta chokladen.

Dekorera med färgglada servetter och ballonger.

Gott Nytt År!