Som inte blev lagad av mellan sonen. Vilket inte först känns så toppen för någon i familjen.

Min man, den lugna lagade till det som stod på matsedeln och vi fick lyssna på en tonåring som har massor annat viktigt att göra. Med, han som kom då och sedan blev vi tvingade att ringa henne för att bussen som skulle varit där klockan tolv över kom inte och då kom han på att han hade glömt sin telefon så då blev alla tvungna att gå tillbaka.

Det blev en viktig lärdom av den här veckan: det är inte så säkert att få mat varje kväll. Jag har inte upplevt den tidigare och sedan jag fick barn så har det varit otänkbart.

Det behövdes väldigt lite prat med sonen om hans andra viktiga saker att göra mot att vi tittade på honom med fyra par hungriga ögon.

Åh, en sak till har jag lärt mig den här veckan. Det är otroligt ekonomiskt att barnen har varsin vecka. De handlar för sin budget och klart.

Jag hittar många fler livsmedel och spräcker min matbudget med en oro över att inte ha tillräckligt med mat. Vilket är så motsägelsefullt mot det jag skrev tidigare.

Denna vecka är det min man som lagar. Han har skrivit sin lista. Tänkt till skulle jag tro. För idag jobbar han lite längre bort och det är grillad kyckling på menyn.

Så jag ska fundera på det här med oro över inte tillräckligt med mat i kylskåpet när vi har överflöd i affären. För nästa vecka är det min tur ????????‍????