Spela fram veckans 7 middagar med Matpiraten

Med hjälp av Matpiraten och hans kortlek spelar hela familjen fram veckans middagar. På köpet lär sig barnen vad kroppen behöver för att må bra.

Matpiraten hjälper familjen att slippa sura miner vid middagsbordet

De flesta av oss har säkert upplevt stress och frustration över att barnen inte äter, vägrar smaka eller bara äter några få livsmedel eller rätter. För att slippa bråk vid middagsbordet är det lätt att man som vuxen lite för snabbt erbjuder ett ”godare” alternativ vid minsta tecken på motvilja hos barnet. Inget konstigt alls, efter en lång dag vill man ha lugn och ro och det är lätt att servera det man vet barnet äter. Med hjälp av Matpiraten är det lättare att skapa hälsosamma matvanor och fungerande rutiner kring familjens middagar.

Matpiraten lär familjen att äta hälsosamt

Känner du oro för att ditt barn äter för ensidig kost eller för mycket socker. Matpiraten är ett redskap för föräldrar som gärna vill att barnen engagerar sig, lär sig mer om matens betydelse för hälsan och är med och får bestämma. Ta fram Matpiraten, han är en kaxig figur som vet precis vad kroppen behöver.

         Det går att använda kortleken på många sätt

Det bästa med kortleken är att ni tillsammans spelar fram ett intresse och kunskap för hälsosam mat. Med Matpiraten blir det lättare att variera, finna inspiration och laga en allsidig kost.

Med Matpiraten Kortlek blir middagarna både nyttiga och varierade.

Matpiraten