De hade på ett sätt mycket med varandra att göra även om det var två helt olika aktörer som höll i dessa.

Den första hölls av Mentor och vi pratade om hur vi provar olika roller under tiden vi växer upp.

Där kan jag se att jag själv har haft bilden av mig själv som att jag kan o klarar mig.

Den blev även förstärkt av min farfar som tyckte jag skulle låta hållas: -hon blir stadsminister någon dag, sa han.

Min mamma skulle nog kunna säga envis ???? i sig är det väl snarlika saker.

Inom compassion är det viktigt att få nej o vara i den sorgen/besvikelsen för att där tankar vi hem tryggt o alla bra lugn o ro hormoner. Den kan jag erkänna är tuff ibland. Hänga där istället för att hoppa upp o låtsas som att ja, ja nu kör vi vidare…

Inte ska jag öva på att stanna där länge men att ge det en stund och sätta ord på känslorna. Så viktigt att lära mina killar om det också. De gör ju som man gör och inte för att jag säger något klokt.

När det gäller mitt kära ämne om att lära barn om mat så finns det nog ett antal gånger som det blir gråt över en bulle som inte får tas eller som min äldsta är beordrad att snällt laga mat en hel vecka.

Jag tror även på att i det större perspektivet så får vi så mycket av att tillåta ledsamhet. En annan sida av att inte tillåta ledsen ör att inte ge sig ut o våga testa, då slipper ledsen komma upp.

En sak att lyssna på seminarie ???? sen är det tillämpning ????

Andra seminariet handlade om ätstörningar och för mig blev det tydligt att just det är absolut ett sätt att inte gå till compassion utan fly till något annat som kan kontrolleras.

Absolut är bulimi något av att tappa kontrollen en stund men i stort. Mycket kontrollerande på mat o intag. Här finns ett stort mörkertal-det syns inte alltid. Viktigt var att reagera om det var mycket infektioner. Kroppen tar stryk o orkar inte till slut bekämpa infektioner när maten inte blir till näring.

Två viktiga ämnen som jag planerar in i min kommande webkurs.

Rubriken för kursen är inte bestämd men jag undersöker att det blir:

DIPLOMERAD HÄLSOMAMMA

Stolta kärleksfulla mammor ❤️