Min önskan har alltid varit att mina barn ska “ha varandra”

Vad betyder det? Egentligen…..

Knepigt att säga exakt men att typ:

-alltid veta att man ställer upp för varandra

-alltid kan lita på att den andra vill en väl

-ha skitkul tillsammans

-kunna äta middagar och samlas

Något sådant. För hela livet ❤️

Fast det är såklart inte alltid så och vem har sagt att man ska ha något blodsband som inte kan skapas mellan två som har olika föräldrar. Det är bara till att skapa “sister- or brotherhood” vilket jag kan se på Facebook att några gör. Väljer att någon är min bror/syster från att bara bestämt det.

Fotboll, fotboll, fotboll.

Sporten är, vad jag tror ett ställe som det kan finnas. Där fightas man tillsammans. Går igenom vinster o förluster.

En dag så tittar jag närmare och ser den här lappen från hans storebror.

Det värmer i mitt mamma ❤️

Vi får se hur deras relation växer sig. Dom är på ett sätt väldigt lika vilket ibland skapar krock ????????