Nu har det gått tio dagar sedan min idé föddes.

Eller hur är det egentligen med ideér. Skulle jag göra jämförelsen med hur vi människor blir till så startade min idé för ca ett år sedan. Startade med en önskan om annat och förändring.

Sedan för tio dagar sedan kom jag fram till vad jag helst av allt vill. Jag vill dela lika. Rakt av.

Jag har varit mamma i 19+ år nu och tre barn. Alltså lagat mat, packat väskor, tvättat och koll på var allt är. Men det blir inte någon pensionssparande för det och nu tycker jag inte att jag är lika glad. Det som gör mig mest ledsen är att jag dragit ut på det här för länge för jag har inte vetat vad jag ska göra. En tjatig morsa – nej tack!

Så nu har jag satt upp en lapp och deklarerar att alla lagar mat en vecka var.

Tjo hey ho! Jag är förväntansfull. Märkligt så läser ingen lappen eller kommenterar. Härligt! Då är vi överens ????

Helt klart kommer det att vara fortsättning på det här och mitt mål är att dela med mig om den här resan. Med skratt o glädje ❤️